lg

EXIT 08 po promotivnim cenama od 1. decembra

Zbog izuzetno velikog interesovanja za predstojeći EXIT 08, koji će se održati od 10. do 13. jula 2008. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, mogućnost da naruče ulaznice po promotivnoj ceni od 4.490 dinara imaće samo najvernija publika koja već godinama prati EXIT - i to samo oni najbrži.

Prodaja ulaznica po za počeće 1. decembra u 12 časova na exitfest i myexit sajtovima.

Ovu mogućnost imaće svako ko je do ponoći između 28. i 29. novembra otvorio nalog na ovom sajtu.

Svi registrovani na Exitov "community" sajt dobili su korisničko ime i lozinku, koji će biti potrebni za pristup aplikaciji za narudžbinu ulaznice po promotivnoj ceni, i to samo po jedna ulaznica po članu.

Ulaznicu ćete moći da naručite tek pošto u aplikaciji popunite sve potrebne podatke, nakon čega ćete dobiti email sa uplatnicom.

Kako ne bi došlo do grešaka, EXIT apeluje da uplatnicu pažljivo popunite do petog decembra kada je poslednji dan za uplatu,nakon uplate dobićete email sa PDF vaučerom, kao dokaz da je ulaznica plaćena.

Zbog tehničkih ograničenja ova ponuda važi samo za publiku iz Srbije.

Kao članovi dobijate ličnu stranicu i mogućnost da pišete blog, učestvujete u EXIT forumima, kreirate galerije, postavljate video snimke i muziku. Osim toga, možete dobiti vredne nagrade, popuste, učestvovati u konkursima .

Na MyExit.org naći ćete i brojne korisne informacije o festivalu, smeštaju, ulaznicama i ostalim događajima koje EXIT organizuje.

Redovna prodaja ulaznica za EXIT, čija će pretprodajna cena biti 5.490 dinara počeće 8. decembra, dok će informacije o prodaju karata u regionu biti objavljene naknadno.

(MONDO)

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *