lg

Ejmi Vajnhaus: Ne pevam bez muža!

Ejmi Vajnhaus ne prestaje da zabavlja svetsku muzičku javnost i svoje fanove. Najnovija vest u vezi sa njom glasi da je otkazala sve koncerte i promotivne nastupe do kraja 2008. godine!

Engleska pop zvezda objasnila je da je takvu odluku donela, jer ne može da nastupa bez svog muža Blejka Fildera-Sivila, koji je trenutno u zatvoru.

"Ne mogu da pružim sve na sceni bez mog Blejka. Žao mi je, ali ne želim da odradjujem koncerte, da pevam sa pola srca. Moj muž mi je sve na svetu i bez njega to nije to", navela je Ejmi Vajnhaus.

Na njenom sajtu navedeno je da je odluka o otkazivanju svih koncerata usledila posle preporuka lekara i zahteva da ode na lečenje. Navodno je Ejmi Vajnhaus pod velikim stresom zbog situacije sa njenim mužem, a takvo stanje je "uzelo danak".

"Zarad zdravlja, Ejmi će morati da ode na duži odmor i potpuno mirovanje", navedeno je na sajtu.

Žena koja ima fantastičan glas neretko izlazi na scenu pod uticajem narkotika i njeni nastupi su često kritikovani kako od muzičkih krugova tako i od njenih fanova. Poslednje razočaranje njeni obožavaoci doživeli su na njenom koncertu u Londonu 24. novembra, koji je opisan kao katastrofa.

Svi oni koji su unapred kupili karte za njene koncerte mogu da povrate novac.

(MONDO)

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *