Novi album beogradskog elektro rok, drum’n’bass benda, E-play, "Drago mi je da smo se upoznali" sada vam je dostupan za besplatan download na  sajtu
exitmusic.tv. Album, koji sadrži devet numera i remiks pesme Too Late koji je uradio Marko Nastić, možete skinuti u celini ili pesmu po pesmu.

E-play je četvorka iz Beograda, polu muška, polu ženska, sa besprekornim talentom koji ulažu u svoj elektro rok, drum’n’bass, i ostale ritmove. Njihova muzika je naš prozor u svet kada se radi o ovom relativno novom žanru, a svoj kvalitet dokazali su kroz svoja izdanja, od kojih je jedno, kao muzika za film "Munje", doživelo kultnu popularnost. E-play nastupaju na desetom Exitu na Fusion bini, u četvrtak, 9. jula.

Osim novog albuma E-play, na Exitmusic.tv možete besplatno skinuti i prvo pravo online izdanje kod nas, osmi album Obojenog programa "Kosmos u tvom srcu/Igracke se voze levom rukom". Na kraju, na Exitmusic.tv možete pogledati i najnovije ekskluzivne snimke brojnih nastupa sa prethodnih izdanja Exit festivala.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime