Disciplin A Kitschme, posle dve godine pauze nastupa pred beogradskom publikom. Ekskluzivnom koncertu, koji će se održati 25. maja u 21 čas u Mikser House-u, prethodiće premijerno prikazivanje Kojinog novog muzičkog filma Video Uf!, iscrpne vizuelizacije istoimenog albuma Discipline Kitschme.Koncert je uvod u muzički program Mikser festivala, koji počinje tri dana kasnije – 28. maja, i traje do 2. juna 2013.

Grupa trenutno radi na novom materijalu i ponovnom bogaćenju zvučne slike Discipline Kitschme, a u iščekivanju njegovog izlaska, Disciplina će,uz šetnju kroz bogati repertoar svoje višedecenijske karijere, izvesti i pesme sa poslednjeg albuma Uf! koje sugerišu Kojinu doslednost u britkom i preciznom zapažanju fundametalnih društvenih problema, donoseći energiju koja danas toliko nedostaje na domaćoj sceni.

VideoUf! je video izdanje skraćene verzije albuma Disciplin A Kitschme: Uf! koje, uz četiri ranije viđena  spota, sadrži potpuno nove video-zahvate za ostalih šest numera. Urađen kao kolaž video snimaka snimljenih profesionalnim i amaterskim kamerama/mobilnim telefonima i profesionalnih/amaterskih/internet fotografija, uz sirove i nadahnute animacije lidera grupe Disciplin A Kitschme, Video Uf! predstavlja esenciju Uradi Sam/ DIY estetike. Projekcija filma  je u 22 časa.

Karte za koncert Discipline Kitschme se mogu kupiti u Mikser House-u i na svim prodajnim mestima Eventim-a po promo ceni od 650 RSD do 20.05.2013, odnosno za 750 dinara od 21. maja.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime