Na samostalni beogradski koncert grupe Del Arno Band Beograđani su čekali pune četiri godine.

U punom, petnaestočlanom sastavu predvođenom Jovanom i Vladanom Matićem, DAB će izaći pred publiku u subotu, 18. oktobra, kada će i zvanično otvoriti četvrtu sezonu Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu ,,Božidarac".

,,Za Vračar Rocks festival smo se odlučili jer se održava u pravoj koncertnoj sali, ne u adaptiranom ili proširenom kafiću, već u pravoj sali za svirke", objašnjava Jovan Matić zašto je baš u CZK ,,Božidarac" Del Arno Band odlučio da održi prvi samostalni celovečernji koncert nakon četiri godine.

DAB će publici Vračar Rocks festivala predstaviti novi singl ,,Ljut sam" koji će se naći na njihovom novom albumu koji već uveliko pripremaju, a koji se trenutno nalazi u fazi postprodukcije.

,,Novi singl, prvi sa predstojećeg izdanja, predstavićemo u retro stilu – na koncertu uživo, bez prethodnih marketinških i PR kampanja! Smatramo da je to i dalje najbolji način da se delo muzičara stavi na test publike", objašnjava Jovan Matić šta bend priprema za 18. oktobar i posetioce Božidarca.

Ulaznice za koncert Del Arno Band-a mogu da se nabave po ceni od 500 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

Koncert počinje u 20 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime