Converse i Exit traže domaćine

Budi domaćin Exit zvezdama

Želiš da upoznaš svoju omiljenu muzičku zvezdu? Želiš da zaviriš u jedan dan nekog od najpoznatijih muzičara na planeti? Poseduješ strpljenje, snalažljivost i avanturistički duh? Želiš jedno od nezaboravnih iskustava koje se pamti čitavog života?

Converse i Exit te pozivaju da se uključiš u akciju ‘Be a Host to your favourite music star at EXIT Festival!’ , i pokušaš da postaneš deo Exit hosting tima, domaćin nekom od Exit hedlajnera i da kreneš u uzbudljivu avanturu iza scene jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi, u društvu slavnih izvođača, jedan dan, samo tvoj dan sa… Malo truda i postoji mogućnost da se družiš sa nekim od imena kao što su: Mika, Röyksopp, Placebo, LCD Soundsystem, DJ Shadow, Pendulum, The Chemical Brothers, Faith No More, Missy Elliott, David Guetta.

Od svih kandidata se očekuje da govore engleski jezik, da su snalažljivi i organizovani. Pobednici će biti deo Exit hosting tima koji radi jedan od najodgovornijih poslova na festivalu i i dobiće jedinstvenu priliku da sa izabranim izvođačem provedu sve vreme njihovog boravka na Exitu, od dočeka na aerodromu, boravka u backstage-u do priprema za nastup na festivalu.

Sve finaliste očekuju vredne Converse nagrade. Ako te zanima pogledaj KAKO DA SE PRIJAVIŠ.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *