Britni objavljuje svoje dnevnike na internetu

Britni Spirs namerava da objavi svoje privatne video dnevnike na internetu, kako bi ljudi videli istinu o svemu što se u njenom životu događalo poslednjih šest meseci.

Navodno, Britni Spirs (Britney Spears) je pažljivo dokumentovala sve događaje iz svog života, a sada namerava da ih obelodani javnosti, putem interneta. Izvor blizak posrnuloj pevačici tvrdi da Britni u njima govori brojne zajedljive stvari na račun svojih roditelja, ali i bivšeg dečka Justina Timberlakea.

”O njenim dnevnicima pričaju svi. Ukoliko zaista odluči da ih objavi, to će biti prava bomba. Mada su neki delovi veoma mučni, naročito oni kada je bila na ivici nervnog sloma, većina snimaka izazvaće burno reagovanje”, rekao je izvor.

Ovo ne bi bio prvi put da pevačica omogući fanovima uvid u njen privatni život. Tako je u reality showu “Chaotic” iz 2005. godine obožavaocima ponudila mogućnost da vide kako Britni živi. Show je emitovan na MTV-ju, a smatra se da će, osim na internetu, Britni deo snimaka plasirati i putem ove TV stanice, ukoliko zaista reši da ih objavi.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *