U okviru svetske turneje „A foot in the door“ liverpulski bend Brit Floyd, obradovaće i sve domaće obožavaoce muzike benda Pink Floyd, nastupom u beogradskom Sava Centru, 2. Novembra 2012.

Brit Flyd su poznati po svom savršenstvu izvođenja pesama, jedinstvene „Floydovske“ animacije, te umetničkim spojem zvuka i svetla, pa su s razlogom postali naširoko priznati kao najveći Pink Floyd tribute show na svetu.
 

 

Od 5. oktobra kreću i na evropsku turneju u okviru koje će pored velikh evropskih gradova kao što su Pariz, Beč, Madrid, Prag, posetiti i Beograd.

Karte po cenama 1.500, 1.800, 2.200 i 2.600 din, mogu se naći na prodajnim mestima: Sava Centar i Bilet Servis, kao i online, na sajtu Eventim-a.

Brit Floyd je  od Pink Floyda odabran cover band, koji izvodi najbolje muzičke trenutke Pink Floyda, ispraćene vizuelnom ekstravagancijom svetla, videa i animacije. Brit Floyd daju potpuni omaž legendama, čineći da njihova muzika dođe do onih generacija koje nisu imale prilike da uživo čuju David Gilmoura, Roger Watersa, Nick Masona, Richard Wrighta i Syd Barretta.

Zanimljiv je podatak da je vođa Brit Floyda, gitarista Demian Darlington svirao sa Gilmourom i Wrightom za Gilmourov 50-ti rođendan, 1996. godine u Londonu.

Ovaj audio-vizuelni spektakl spakovan u dva i po sata hitova Floyda kao što su: “Another Brick In The Wall”, “Wish You Were Here”, Money”, ”Comfortably Numb”, ”Learning To Fly”, ”High Hopes”, ”Is There Anybody Out There?” “Shine On Crazy Diamond”, i mnogih drugih, učiniće ovaj koncert nezaboravnim muzičkim događajem.
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime