Velike su šanse da ćemo uskoro imati priliku da opet slušamo ”Bitlse”, ali u podmlađenom sastavu. Deca članova jednog od najpoznatijih bendova u istoriji rok muzike – Džejms Mekartni (sin Pola Mekartnija), Šon Lenon (Džonov sin), Dani Harison (Džordžov sin) i Zak i Dženson Starki (Ringovi sinovi) su izjavili da su spremni da oforme novi bend.

Džejms Mekartni je juče ”dao zeleno svetlo” u svojoj izjavi za BBC. ”Ja bih bio srećan kada bih to uradio. Pretpostavljam da je to volja Boga, prirodne podrške. Tako da – da, možda!”. Džejms je izjavio da je već razgovarao sa Šonom i Danijem i da su oni vrlo zainteresovani za realizaciju te ideje. Jedino neizvesno pitanje ostaje u vezi sa Ringovim sinovima, tako da ćemo tek saznati da li će Zak ili Dženson svirati bubnjeve u novim ”Bitlsima”.

Džejms Mekartni već duže vreme gradi vrlo uspešnu solo karijeru i ima tri albuma iza sebe. Šon, Dani, Zak i Harison su takođe vrsni muzičari, a posebno se ističe Zak Starki kao izuzetan bubnjar (svirao je za bendove ”The Who” i ”Oasis”). 

Kako stvari stoje, ako se svi oni okupe, biće tu dosta zanimljive muzike, a mi sa nestrpljenjem isčekujemo nove ”Bitlse”! Katarina Mitić
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime