Legendarna džez pevačica Bisera Veletanlić održaće solistički koncert sa Vasil Hadžimanov bendom u četvrtak 8. novembra u baru “Brankow“. Na repertoaru će se naći svi hitovi iz dugogodišnje karijere naše dive.

Bisera je trenutno na turneji po Srbiji sa “Darkvudima”, ali će kratku pauzu iskoristiti za nastup u “Brankowu” gde je i u aprilu ove godine imala veoma zapažen nastup. Njeni neprolazni hitovi “Zlatni dan”, “Prozor”, “Milo moje” i “Nikada više“ , koji su praktično obeležili celu jednu epohu, moći će opet da se čuju u intimnom ambijentu “Brankowa”.

– Sviramo Biserine numere, pesme Kornelija Kovača i njen soul, fank i džez repertoar. Prošli nastup u “Brankowu” je bio više nego uspešan, pa smo odlučili da opet izađemo na binu ovog kluba – kaže istaknuti klavijaturista, aranžer i kompozitor Vasil Hadžimanov, koji je i ujedno Biserin bratanac.

 

Bisera je nedavno nastupila i na otvaranju Beogradskog džez festivala i potvrdila status žive legenda domaće šlager muzike. Trenutno je aktuelna numera “Milo moje” koju je skoro objavila sa “Darkvud dabom” i ona predstavlja samo nastavak uspešne saradnje posle već svima poznate “Nešto sasvim izvesno”.  Ulaz na koncert je 500 dinara, a rezervacije su na 069 83 00 777.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime