Najradosnija manifestacija za beogradske pivopije, Beogradski Beer Fest ove godine slavi deseti rođendan. Pod sloganom ”Deset nam je godina tek…” organizatori su rešili da na ovogodišnjem festivalu koji se održava od 14. do 19. avgusta, na više načina obraduju svoje posetioce.

Povodom prvog jubileja, producenti festivala (Beogradska kulturna mreža), odlučili su da festival ove godine produže sa dosadašnjih pet, na šest dana, te će tako ljubitelji kvalitetnog piva i dobre muzike uživati još jedan dan više. Drugo iznenađenje se svakako odnosi na muzički program koji ove godine i više nego obećava. Tako će već prvog dana festivala, posetioci imati prilike da čuju ”kec u rukavu” ovogodišnjeg Beer Festa, čuveni hrvatski bend Prljavo Kazalište, koji nastupa u Beogradu nakon više od dvadeset godina pauze. Pored njih, istog dana će se pojaviti Zoran Predin, hor Viva Vox, kao i kultni beogradski bendovi Plejboj i Vampiri.

U sredu i četvrtak nastupiće Obojeni Program, Hladno Pivo, Vlatko Stefanovski, Rambo Amadeus, Ritam Nereda, Partibrejkersi i Galija. Za četvrti dan festivala provod je zagarantovan, jer će to veče nastup imati bendovi Plavi Orkestar, YU Grupa, Zabranjeno Pušenje i Inspektor Blaža i Kljunovi. Dani vikenda su rezervisani za muzički program koji će, sigurni smo, zadovoljiti najrazličitije ukuse. Pored tribute bendova grupa Queen i G’N’R, svirku će imati i Crvena jabuka, ali i Van Gogh i Dado Topić. Tu su i nezaobilazni Ortodox Celtsi, bez kojih  Beer Fest jednostavno ne može da prođe, ali i specijalni gost iznenađenja, DJ koji će puštati muziku u subotu uveče.

Sve u svemu, kada se vratite sa godišnjih odmora i kada leto polako uđe u svoju drugu fazu, uhvatite društvo pod ruku i pravac na Ušće, jer je Beogradski Beer Fest manifestacija koju ove godine ne treba da zaobiđete! Katarina Mitić

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime