lg

50 Cent oterao Paris Hilton sa bine

Paris Hilton doživela je neprijatnost na zabavi povodom američkog Super Bowla u Arizoni, kada ju je reper 50 Cent grubo oterao sa pozornice.

Bogatašica, koja voli da je uvek u centru pažnje, otišla je na žurku na kojoj je nastupao 50 Cent. Za nju je bilo sasvim normalno da se popne na binu, gde je počela da igra, "mazno" se uvijajući ispred izvođača.

50 Cent, iznerviran ovim postupkom, nije imao razumevanja za Paris, pa joj je besno poručio da "Odjebe sa bine".

Paris je ovo toliko uvredilo, da je počela da plače, ali ipak je poslušno sišla sa pozornice. Publika se grohotom smejala, a 50 Cent osvojio je aplauz za svoj postupak. Nakon što se Paris napustila binu, reper je nastavio koncert bez incidenata.

Ostatak nastupa Paris je provela u prvom redu, a potom i u bekstejdžu. Kao voditeljka žurke na kojoj je nastupio 50 Cent, Paris je verovatno smatrala da ima pravo da igra na pozornici, ali 50 Cent je, očigledno, mislio drugačije.

13 thoughts on “50 Cent oterao Paris Hilton sa bine”

  1. 50cent je najbolji reper na svetu stvarno me iznenadjuje vjerujte mi!Bio je super na koncertu u Zagrebu najbolji je!!!

  2. Ma Eminem nema pojma, nisu njega upucali 20 puta i nakon toga osnovao karijeru. To sto je imao tesko detinjstvo je tako obicna stvar…

  3. …nadam se da svi znate da je Eminem sa jos jednim typom pokupio 0.50$ sa ulice i od njega napravio to sto je danas…postoji dokumentacionalni film…

  4. tako je, i zato i sada dobija „premiums“ za to, tj. procenat zarade.. jebiga, to je „njegovo chedo“ 😀 it’s only fair 🙂

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *