Hrvatski bloger Krule opisao je sve narodnjake i njihove stihove! Evo kako idu:

Kad muško peva narodnjake…u prvom stihu uvek ide da:

1. ON NJU VOLI – To nije normalno koliko on nju voli i koliko ona njemu znači i kolko se uopšte oni vole. Rekao čovek da imaju desetero dece kolko se vole i taman kad pomisliš da je to to…eto drugog stiha:

2. ONA NJEGA OSTAVLJA – Kud ga brže ostavi jebala te mater divlja!?!?!? Pa jel niste sad bili srećni!?!?!? Ode ona, a on tuguje. U toj silnoj tuzi nema koga jadan ni da pozove, jer… nema dece sa njom… a sad ode i ona… koga zvati!? Taman kad se zapitaš koga će zvati… evo trećeg stiha:

3. ZOVE STARU MAJKU – Koga će nego majku. Zove majku i saopštava joj da ga kurva ostavila i da je sad sam i da ako ima nešto da pojedet jer da je gladan. Dok ga majka teši on shvati da je zapravo jedini izlaz u četvrtom stihu:

4. PIJE DA ZABORAVI – E taj je najjebeniji. To je onaj stih u kom lete košulje i u kom se flaše razbijaju o glavu. I onda taman kad pomisliš da je ovaj u pesmi sav satran od alkohola i da je to to i da pesma ima tužan kraj… eto petog stiha:

5. VRAĆA SE ONA NJEMU – Eto je dođavola. Ostavila ga… ovaj celu golgotu prošao i evo nje nazad. On srećan kao Pakistanac kad nađe 100 dolara na putu. Zaboravlja sve proživljeno. Prestaje da pije. Odlazi od majke i vraća se ljuuuuuubavi staaaaaa-a-a-a-roooooooooj!

Kako je to kad žensko peva narodnjake:

1. ONA NJEGA VOLI – Nema nikakve razlike kao i kod muškog pevača. Dobro… ima…. ona ga toliko ludo voli da se to graniči sa medicinskim fenomenom. Luda koliko ga voli, a onda… onda ide drugi stih:

2. ON NJU VARA – E jeeebi ga. Đubre je vara i zamisli – sa najboljom prijateljicom (aj bar nije sa mamom). Ona tu puca po živcima… nervozna je i ide treći stih:

3. NE ZABORAVLJA GA – E tu je razlika. Vidite da žene ne zovu staru majku da ih stara majka uteši? Jel kapirate vi to? A ne, ne, ne. Ona je zatvorena u sobi sama sa sećanjima na njega jer ga prežaliti ne može kao ni moj ćaća fiću kad ga je prodao. Sećanja prekida četvrti stih

4. ONA LUTA – Eto…. gubi se. Luta ulicama… u svakom izlogu traži njega. Luta mislima i sabire ih. Sabrati se ne može kad odednom… peti stih:

5. ON SE VRAĆA – Eto ga majke ti, vratio se.

Nema veze što je još u međuvremenu i njenu prijateljicu pravario sa šogorom od prijateljičine sestre… al ova ga oberučke prima u zagrljaj… jer eto… valjda je u međuvremenu obolela na živce pa ne zna šta radi. Uglavnom – kraj srećan.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime