Fenomen zvani „Teri Pračet“ odavno je osvojio planetu. Tvorac čuvenog Disksveta je kao mladić pisao priče za lokalne novine koje nije objavio. Od tada je prošlo 50 godina, a zbirka priča „Vremeplovac iz kamenog doba“ konačno je ugledala svetlost dana na srpskom jeziku.

Priče u ovoj knjizi su veoma duhovite i pune bezočnog humora. Mašta je neverovatna stvar. U knjizi „Vremeplovac iz kamenog doba“ može vas odvesti na vrh najviše planine ili u najdublje podvodne predele. Baš onamo je odvela Doginsa kada je pošao u neverovatno veliku pustolovinu, punu čarolija i čudnih letelica. (A tu je negde bio i najbolji vic na svetu – verujte mi, urnebesan je.) Odvela je i troje mladih istraživača na Mesec (gde su možda zaboravili flašu limunade), a jednog pećinskog čoveka čak kod zubara. Pridružite im se na tom putovanju i u brojnim drugim pustolovinama u ovoj neverovatnoj zbirci priča…

Iako više nije među nama, Teri Pračet važi za jednog od najomiljenijih i najčitanijih pisaca na svetu. Bio je jedan od najpoznatijih pisaca fantastike, a svetsku slavu stekao je prvim romanom o Disksvetu „Boja magije“ koji je napisao 1987. – to je ujedno i prva knjiga koju je objavila izdavačka kuća Laguna. Pračetove knjige prevedene su na više od 30 jezika i prodate u preko 65 miliona primeraka.

Zbog toga što volimo Terija Pračeta i zbog toga što nijedna kuća ne bi trebalo da bude bez njegovih čarobnih priča i avantura, do nedelje 30. maja u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, možete ostvariti popust od 20% na kupovinu tri ili više knjiga Terija Pračeta.

Da li ćete obogatiti svoje police nekim romanom o Disksvetu, kao što su „Šmrk“, „Tras!“ ili „Noćna straža“, ili možda samostalnim romanom „Narod iz tepiha“, ostavljamo vama da odlučite.

Ovaj popust može se kombinovati sa članskim popustom, ali ne i sa ostalim popustima u knjižari.