Nick Hornby se proslavio knjigom Sve o dečaku po kojoj je snimljen i film, a svi njegovi romani i zbirke priča stekli su veliku popularnost čitalaca. Zakucavanje je novi roman ovog engleskog autora, i bavi se Snowbardingom, a na svetu postoji samo jedan pravi skejter – Toni Hok.
 
"Nema veze ako ne znate ko je on, samo mi verujte. Hok, ne samo što je najbolji skejter, nego je i dobar sagovornik. Tako ja pričam s Tonijem Hokom, a Toni Hok priča sa mnom. I, kada je se činilo da sve ide po loju, morao sam da uprskam. Bile su potrebne samo dve sekunde da mi se čitav život okrene naglavačke… Hok je imao par stvari da mi kaže… i da mi pokaže. Jeste li se ikada zapitali kako izgleda zaviriti u sopstvenu budućnost?"
 
Zvuči zanimljivo? Nama da!

 

 

Ovu knjigu, kao i sve druge naslove izdavačke kuće Alnari možete pronaći u svim objektima knjižare Vulkan. U Beogradu u Sremskoj ulici, u TC Ušće, Merkator, Delta City, u Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Nišu.

Alnari i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mail na knjige @ dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mailove.

 

5 KOMENTARI

  1. Nera,toni hok postoji.on je trenutno najbolji skateboarder na svetu.roman je stvarno super,interesantan je,procitala sam ga,mada sam malo vise ocekivala prica o hok-u.ustvari se radi o tinejdzeru koji je skater,i o njegovim problemima i ostalom…sve u svemu,ko voli tinejdzerske romane,i ko voli skateboarding ,trebalo bi da procita :).

  2. pročitala sam ovu knjigu 3,4 puta i uvek se iznova iznenađujem načinom na koji nam Hornby objašnjava dešavanja. Sviđa mi se što se u knjizi stalno događaju retrospektive.Preporučujem sva njegova štiva,ali izdvajam ”Dug put do dna”. Na neozbiljan način je ipak ozbiljnija od ove 🙂

Comments are closed.