Ne propustite veliku nedeljnu akciju na sajtu Vulkan izdavaštva, jer su cene svih knjiga snižene i do 40%!

Samo na sajtu www.vulkani.rs do 11. aprila bićete u mogućnosti da najbolje knjige, svetske i domaće bestselere, izdanja za decu i romane za tinejdžere kupite po specijalnim cenama! Ukoliko se odlučite za jednu knjigu, ostvarićete popust od 20% u odnosu na redovnu cenu, za dve knjige obračunava se popust od 30%, dok ćete, ukoliko kupite bilo koja tri naslova, ostvariti čak 40% popusta! I to nije sve! Za svaku porudžbinu u toku trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Posetite naš sajt i po izuzetno povoljnim cenama kupite knjige koje ste oduvek želeli! Preporučujemo vam nekoliko naslova.

Prepustite se knjizi koja će u vama probuditi emocije i provesti vas kroz raskošne i egzotične krajeve sveta. Otkrijte istine o prošlim vremenima! Istorijski roman Draguljar će oduševiti i čitaoce koji uživaju u pričama o životima velikih ličnosti i njihovim velikim ljubavima. Radnja je smeštena u raskošnu Barselonu s kraja XIX veka, a glavni junak je Bernat, mladić koji radi u draguljarskoj radionici svog oca. Kada upozna Izabelu, kćerku osiromašenog aristokrate, koji objavljuje da će ruku svoje kćeri dati onome ko mu ponudi najveći dijamant ikada viđen, njegov život se menja iz korena.

Fajnenšl tajms navodi da je Damin gambit jedan od naslova neprolazne vrednosti. Knjiga Voltera Tevisa skoro četiri decenije istim intenzitetom oduševljava čitaoce svih generacija širom sveta i ljubitelje svih žanrova. Ovo je inspirativna priča o Bet Harmon, mladoj ženi koja nije dozvolila da je stereotipi sputaju. Izdigla se iz jednoličnog života u sirotištu i postala heroina svog vremena. Osvajala je život kao što je osvajala polja na šahovskoj tabli i postala univerzalan simbol upornosti, želje i uspeha.

Roman Prvi put je idealna preporuka za tinejdžere i čitaoce koji su na korak od ulaska u svet zrelih i odraslih ljubitelja knjige, ali i za sve one koji uživaju u romantičnim, ljubavnim pričama. Isprva je izgledalo kao sjajan plan. Kili je upravo napunila osamnaest godina i jedina je u svom društvu koja još nije uradila ono. Želi da to bude sa nekim kome veruje, i ko joj se zaista dopada. Problem je što sve dečake iz svoje škole poznaje oduvek, i zato ne može da poveruje u svoju sreću kada upozna neverovatno zgodnog dečka.

Ukoliko vaše dete interesuje čudesni svet grčke mitologije, koji nastanjuju bogovi, heroji i raznovrsna izuzetna stvorenja, edukativna knjiga Grčki mitovi zadovoljiće njegovu radoznalost. Zaplovite s Jasonom i Argonautima, uhvatite se ukoštac s kalidonskim veprom zajedno s Atalantom, popnite se na Olimp i stanite pored vrhovnog boga Zevsa. Predivnim ilustracijama koje vizuelno upotpunjuju tekst i humorom koji mu daje poseban kvalitet, junaci iz grčke mitologije su približeni mladim čitaocima. Prepustite se dobro poznatim pričama obučenim u novo ruho!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime