Često se žalimo da ne provodimo dovoljno vremena sa našim najbližima, a zbog dinamike života i brojnih obaveza retko se posvetimo i dobroj knjizi. Iako se zbog epidemije koronavirusa predstave, koncerti i bioskopske premijere otkazuju, postoji drugi način da unesete kulturne sadržaje u svoj dom! Kako bismo vam olakšali period proveden u izolaciji, pripremili smo neverovatne popuste na sajtu www.vulkani.rs. Od 18. do 31. marta odaberite izdanja Vulkana, Vulkančića ili YA naslova za tinejdžere i na već postojećih 20% popusta na sajtu ostvarite dodatnih 20%! Samo jedan klik vas deli od najboljih knjiga, a mi ćemo vam pakete dostaviti, uz sve mere opreza, na kućnu adresu.

Ponekad je dovoljno da samo listajući stranice posetite najčarobnije predele. Pravi dokaz za to je novi kuvar izuzetnog Džejmija Olivera Italija na Džejmijev način. U njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno da postanete vrhunski majstori. Bilo da pripremate jela od mesa, testenine, ribe, pirinča, peciva ili poslastice, osetićete najrazličitije ukuse i arome, i sve to u udobnosti vašeg doma. Pored kuvanja, potrudite se da vreme provedeno kod kuće ispunite smehom i dobrim raspoloženjem. Ako vam nedostaje motivacije, potražite je u nekoj od brojnih knjiga iz žanra popularne psihologije, ili duhovitih izdanja kao što je Legenda o meni. Stavite se u ulogu legende epskih razmera tako što ćete kreirati autobiografiju – samo pratite uputstva i pitanja iz ove šaljive knjige. Dopustite romantičnim pričama Ostala je uvek ista i Udata do ponedeljka da vas odvedu u svet bezuslovne ljubavi. Razrešite misterije svetskih razmera u romanu Šifra ucena, osetite magiju i fantastiku čitajući Grimizni pohod i Sestre zimske šume. Uživajte u klasicima i vanvremenskim delima domaće književnosti kao što su Izabrana dela Bore Stankovića i zbirka najlepših citata Most od riječi Meše Selimovića.

Čuvajte sebe i druge, a mi ćemo se potruditi da vam ovo vreme bar malo olakšamo i oplemenimo kvalitetnim naslovima po vašem izboru.