Od 10. do 16. juna samo na sajtu vulkancic.rs moći ćete da kupite tri dečja izdanja po ceni od 999 dinara. Klikom na LINK pronaći ćete veliki broj edukativnih knjiga, najpoznatijih bajki, slikovnica i knjiga sa aktivnostima za najmlađe. Akcijom je obuhvaćeno više od 100 dečjih naslova, a dostava knjiga na kućnu adresu je besplatna. Ne propustite ovu sjajnu ponudu!

Divne knjižice iz edicije Malene priče za nezaboravne trenutke sa mekanim teksturama na svojim koricama pružiće mališanima zabavu i uživanje. Da li će drugari pomoći jednorogu da se spremi za bal? Saznajte u knjizi Beba jednorog!

Vatrogasni kamion Fred kreće u akciju! Izgleda da je pred njim jedan veoma naporan dan. Pridružite se zabavi i uživajte u divnoj knjizi Malene priče za nezaboravne trenutke: Vatrogasni kamion sa zanimljivom teksturom na korici.

Edicija Najlepše priče za mališane donosi naslove kojima će se deca iznova vraćati. Toto je jedan veseo i razigran, ali veoma zaboravan dinosaur. Šta će se desiti kada Toto izgubi omiljenu igračku svog druga? Hoće li uspeti da se izbavi iz nevolje i nauči da bude odgovorniji?

Knjiga sa nalepnicama i aktivnostima Upoznajte more sadrži priče, zadatke i mnoge druge zanimljivosti koje će malim sveznalicama otkriti sve o moru i njegovim neverovatnim stanovnicima. A sve to upotpunjeno je predivnim ilustracijama Tonija i Meta Vulfa, koje svakom detetu izmamljuju osmeh.

Sa Mačkom u čizmama, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, upoznaće se sa dovitljivim mačkom koji ume da govori i saznaće da se mudrošću može mnogo više postići nego snagom! Osim toga, naučiće da uvek treba pomoći onome ko je u nevolji.

Izaberite knjigu Sastavi model: Vatrogasni kamion, pažljivo izvadite delove i uklapajte ih sa svojim mališanima po datom uputstvu. Jednostavno – bez sečenja i lepljenja!

500 mega mozgalica je zbirka izuzetno zanimljivih zadataka za decu koji će im zaokupiti pažnju. Na zabavan i kreativan način deca će razvijati svoje intelektualne sposobnosti i učiće da budu istrajna u svemu što rade.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime