lg

Venecijanska izdaja – Stiv Beri

I arheolozi i lovci na blago od davnina priželjkuju da pronađu i dan danas nepoznato večno počivalište Aleksandra Velikog...

Od Stiva Berija, autora romana bestselera Aleksandrijska veza i Proročanstvo Romanov, dolazi nam knjiga Venecijanska izdaja.
 
Nakon što se jedva izvukao iz plamena jednog muzeja u Danskoj, Koton Malon je od svoje prijateljice, šarmantne avanturistkinje Kasiopeje Vit, saznao da taj požar nije bio ni slučajan niti jedinstven. Pakleni požari natprirodne snage proždiru zdanja širom Evrope da bi prikrili đavolski plan. Iz pepela Sovjetskog Saveza uzdigla se nova država – bivše sovjetske republike ujedinile su se u Centralnoazijsku Federaciju. Na njenom čelu je Irina Zovastina, lukava autokratkinja talentovana za politiku i krvave sportove, opsednuta željom da nadmaši Aleksandra Velikog i postane najveći osvajač u istoriji sveta.
 
Koton i Kasiopeja moraju zajedničkim snagama da nadvladaju sile koje su se ujedinile protiv njih. Taj opasni zadatak odvešće ih na obalu okeana u Danskoj, u slavne spomenike Venecije i, konačno, visoko u puste planinske vence Pamira u centralnoj Aziji, kako bi odgonetnuli zagonetku čije rešenje može uništiti ili spasiti milione ljudi, u zavisnosti od toga ko prvi uspe da pronađe izgubljenu grobnicu.
 
“Čista misterija, čista zabava!“
Klajv Kasler
 
“Složen triler brzog ritma napisan sa obiljem stila.
Roman u najboljem maniru Izgubljenog simbola Dena Brauna.“
Good Book Guide

 

Pogledajte odlomak iz knjige.

Cena: 519 dinara
Izdavač: Alnari, Beograd

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *