Knjige Amande Hoking predstavljaju fenomen novog doba, s obzirom na to da nijedna još nije objavljena u vidu klasičnog izdanja, već su sve isključivo „samizdat“ onlajn izdanja. Svi njeni elektronski romani su postali bestseleri i prodati su u više od milion primeraka.

Podmetnuta

Kada je Vendi Everli imala šest godina, njena majka je bila ubeđena da je ona čudovište, te je pokušala da je ubije. Jedanaest godina kasnije, prolazeći kroz složene faze samoispitivanje ispunjene depresijom i otuđenošću, Vendi otkriva da je njena majka možda, ipak, bila u pravu. Sa svojom simpatiojom Finom Holmsom, Vendi dospeva u svet za koji nije ni znala da postoji – u okruženje divno i zastrašujuće u isti mah, za koje nije sigurna da želi da mu pripada…

Podmetnuta je prva knjiga trilogije Tril, čija je radnja smeštena u svet urbane fantazije u kojem žive neobična bića – trolovi.

Rastrzana

Megazvezda elektronskih knjiga, najpopularniji “samizdat“ pisac na internetu

Vendi Everli je dospela u svet za koji nije znala da postoji, okruženje koje je istovremeno zadivljuje i užasava. Otkriva da nije tek obično ljudsko biće, već princeza simpatičnih trolova naroda Tril. Vendi, međutim, beži iz trolovskog kraljevstva i vraća se u svet običnih ljudi. Taman kada je pomislila da je spoznala ko je i šta želi, počinje da je proganja Trilu suprotstavljeno pleme Vitra. Zarobljena između dva sveta, mora da odluči kakvom će se životu prikloniti.

Krunisana

Dok se opasnost rata nadvija nad horizontom, čini se da je sudbina Vendi Everli zapečaćena. Kao budućoj kraljici trolova, Vendi je ugovoreno venčanje sa markizom Touvom. Primorana je da napravi izbor između trojice dragih muškaraca, ali i da se uhvati u koštac sa haosom koji se nadvija nad njom i njenim prijateljima. Sve za šta se žrtvovala možda je bilo uzaludno, jer možda neće moći da spase one koje voli. Rastrzana između ljubavi i dužnosti, Vendi mora da donese sudbonosnu odluku.

Krunisana je treća knjiga trilogije Tril, serijala koji govori o trolovima, neobičnim bićima tako retko zastupljenim u književnosti.

 

Čarobna knjiga i Domino Magazin poklanjaju sve tri knjige. Troje čitalaca koji pošalju mail sa svojom adresom na knjige @ dominomagazin.com dobijaju knjigu poštom. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mailove

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime