Od autorke bestselera Njujork tajmsa Dženive Rouz stiže nam omamljujući triler Ljubav umire tiho, u čijem središtu su Adam i njegova supruga Sara Morgan, koja nakon smrti Adamove ljubavnice, postaje njegova jedina nada.

Sara je uspešan i moćan advokat u Vašingtonu. Sa 33 godine postaje partner u advokatskoj kancelariji i njen život se odvija upravo onako kako je planirala. Međutim, za njenog supruga Adama ne može se reći isto. On je pisac bez mnogo uspeha u karijeri. Počinje da se umara od braka, budući da je Sara stalno na poslu.

U izolovanoj kući kraj jezera, u Adamovoj i Sarinoj vikendici, Adam se upušta u strastvenu aferu sa Keli Samers. Ali jednog jutra sve se menja. Kelino telo pronađeno je u Adamovoj i Sarinoj vikendici, a Adama hapse zbog njenog ubistva.

Sara će sada morati da se suoči sa najtežim slučajem u karijeri – postaje branilac svog nevernog supruga. Da li je Adam kriv ili nevin?

„Uvrnuta, kompulzivna knjiga koja će vas držati budnim celu noć! Brz tempo i intrigantna radnja.“ – Samanta Dauning, autorka bestselera Sandej tajmsa

„Sa primamljivom pretpostavkom i preokretima na svakom koraku, maestralan debi o izdaji i pravdi. Stručno zacrtano, sa zadivljujućim likovima koji su svi osumnjičeni, ovo briljantno štivo je obavezno za svakog ljubitelja trilera.“ – Samanta Bejli, bestseler autorka

Izuzetno napeti triler Ljubav umire tiho dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime