Sedmog septembra u prodaji će se pojaviti nova knjiga u izdanju izdavačke kuće Booka, roman Iiiii iii iiii američkog pisca, pesnika i blogera Tao Lina. Ova kontroverzna knjiga ubrzo nakon objavljivanja postala je pravi kult među modernim mladim Amerikancima.

 

Apsurd, montipajtonovski humor, razorna društvena kritika, priča o otuđenju, sve to i još mnogo toga u romanu koji se obraća izgubljenim generacijama rođenim 70tih, 80tih i 90tih godina XX veka. Svet Tao Lina je svet u kome zbunjene ali inteligentne životinje komuniciraju sa inteligentnim, ali zbunjenim ljudima, što neizbežno dovodi do smrti Ilajdže Vuda, Salmana Ruždija i Vong Kar Vaija, a kada se na večeri u suši restoranu zajedno nađu delfin, medved, los, vanzemaljac, troje ljudi i Predsednik SAD prava zabava može da počne.

 

Izdavačka kuća Booka sprema akciju povodom izlaska ove knjige u Srbiji. Akcija će trajati od 1. do 6. septembra i pružiće svima onima koji su spremni da ovu knjigu kupe na „neviđeno“ šansu da je dobiju po specijalnim cenama. 

 

Svakog dana, od 1. do 6. septembra na sajtu www.booka.in pojavljivaće se po tri stranice romana Iiiii iii iiii. Oni koji knjigu naruče preko sajta već prvog dana, na osnovu prve tri pročitane stranice, platiće je samo 324 dinara. Svakog sledećeg dana čitaocima će se otkrivati nove tri stranice, a cena će svakim danom biti viša za 27 dinara. Konačno, 7. septembra, kada knjiga stigne u knjižare ona će imati svoju pravu prodajnu cenu od 486 dinara. Svi oni koji su je poručili pre toga dobiće je do kraja te sedmice po ceni koja je važila na dan porudžbine. Dostava knjige biće besplatna.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime