Od 2. do 8. jula očekuju vas odlični popusti na sajtu Vulkan izdavaštva: po ceni od 777 dinara možete nabaviti čak četiri knjige! Listu knjiga na akciji pogledajte putem linka. Sigurni smo da ćete odabrati one koje ste oduvek želeli da imate na svojoj polici, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Ukoliko volite istorijske drame, Molokaj: zatočenica raja i Kćerka Havaja su pravi izbor za vas! Saga smeštena na Havaje krajem XIX veka Molokaj: zatočenica raja predstavlja svedočanstvo snage ljudskog duha, vere i nade. Roman Kćerka Havaja prožet je lepotom havajske i japanske kulture, a raznežiće i najtvrđa srca.

Ne propustite priliku da u okviru ove fantastične akcije nabavite uzbudljiv, napet i nepredvidiv triler Pedeset pet autora Džejmsa Delargija. U središtu romana je policijski narednik Čandler Dženkins, koji s ponosom vodi gradsku policijsku stanicu u Vilbruku, mirnom gradiću na obodu neistraženih divljina zapadne Australije. Idilu mirnog mesta narušiće dolazak povređenog čoveka u stanicu.

Idealna knjiga za vrelo leto svakako je Zašto sanjamo. Ovo je knjiga o nauci i prošlosti; to je priča o tome kako su ranije kulture zaboravljale snove, i kako ih konačno ponovo otkrivamo. Ukoliko ste ljubitelj dirljivih priča i egzotičnih predela, Cvetovi noći vas neće ostaviti ravnodušnim.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime