Svetski bestseler, knjiga Škola za muževe autorke Vendi Holden kritičari i čitaoci širom sveta nazvali su urnebesno duhovitim i neverovatno inteligentnim štivom. Sofin brak bio je savršen, ali je potom sve krenulo po zlu. Njen muž Mark radi prekovremeno, a ona je zapostavila svoju karijeru i sama je kod kuće sa bebom, opterećena kućnim poslovima.

 

Povrh svega, počinje da sumnja u vernost svog muža, iako joj on nije bio neveran. Mark po svaku cenu želi da sačuva brak i zbog toga pohađa Školu za muževe. Međutim, hoće li ta intenzivna i neobična nastava biti dovoljna da ga ponovo poveže sa Sofi? Pogotovo sada kad joj se udvara jedan neverovatno poželjan i uz to neoženjen milioner…

 

Ovu knjigu, kao i sve druge naslove izdavačke kuće Alnari možete pronaći u svim objektima knjižare Vulkan. U Beogradu u Sremskoj ulici, u TC Ušće, Merkator, Delta City, u Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Nišu.

Alnari i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mail na knjige @ dominomagazin.com. Čitaocima koji nisu dobili knjigu nećemo odgovarati na mailove.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime