Mik Džeger, Igi Pop, Elton Džon, Piter Gabrijel, Bono, Santana, Džejms Braun, Rej Čarls i mnogi drugi evociraju svoja sećanja na velikog rokera i kantautora, jednog od slavnih Bitlsa – Džona Lenona. Ovo toplo svedočanstvo u vidu knjige Sećanja na Džona Lenona priredila je i predgovor napisala Joko Ono. Knjiga obiluje fotografijama od kojih se neke do sada neobjavljivane, kao i ilustracijama koje su neki od učesnika ovog svedočanstva sami napravili i priložili.

„Kao što je Džon imao običaj da kaže nakon naših uspešnih projekata – moraćemo da ponovimo. Hvala vam, prijatelji moji, što i dalje čuvate ove uspomene i što ste ih podelili sa nama, i naročito sa mnom. Ja sam zbog toga srećna žena“, rekla je Joko Ono.
 

 

Ovu knjigu možete pronaći u knjižari Portalibrisa u Skadarskoj 45, i drugim dobro snabdevenim knjižarama, kao i na sajtu www.portalibris.rs gde možete da se učlanite u Klub čitalaca i ostvarite brojne pogodnosti i popuste.
 

Portalibris i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mail na [email protected] dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mailove.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime