U ovoj knjizi upoznaćete Voli Šeli, vlasnicu radnje koja se bavi izradom i prodajom čestitki. Ona mašta o tome da će jednog dana imati dovoljno vremena i novca da sama izrađuje čestitke po svojoj meri. Ali, dok se to ne dogodi, ona se brine o svom bolesnom bratu i svim silama se bori da njena radnja ostane u životu. U svrhe istraživačkog rada za radio-emisiju koja se bavi pitanjem kako izbeći da te momci stalno ostavljaju, ona treba da izađe sa četrdesetoricom muškaraca u periodu od šezdeset dana. 

 
Ona sve to nekako podnosi, ali jednog dana kada odlazi da poseti brata nailazi na leš na prilazu duševne bolnice. Zatim je misteriozni ali i veoma atraktivni čovek po imenu Dok, drži za taoca. Ko je on i kako je umešan u ubistvo? Ko su dvojica švedskih ubica koji je drže pod prismotrom? Sve to pokreće niz novih pustolovina, ali i novih intrigantnih, misterioznih i smrtno opasnih poznanstava… Knjigu je prevela Suzana Janković, a izdao Portalibris.
 

 

Ovu knjigu možete pronaći u knjižari Portalibrisa u Skadarskoj 45, i drugim dobro snabdevenim knjižarama, kao i na sajtu www.portalibris.rs gde možete da se učlanite u Klub čitalaca i ostvarite brojne pogodnosti i popuste.
 

Portalibris i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mail na [email protected] dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mailove.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime