Sajam knjiga u Beogradu održaće se od 17. do 26. decembra i to na Beogradskom sajmu u Hali 2. Manifestacija će biti održana pod sloganom „Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“.

“Na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, za one kojima nedostaje Beogradski sajam knjiga, odlučili smo da sačuvamo tradiciju i čitaocima pružimo mogućnost da ostvare direktan kontakt sa knjigom i autorima. Da bismo omogućili da se na sajmu predstavi što veći broj izdavača i trgovaca knjigom i da bi se pružila mogućnost za što širi krug posetilaca, ponuđeni su najpovoljniji uslovi učešća izlagačima i posetiocima”, naveo je Beogradski Sajam.

Po ugledu na velike sajmove knjiga, izdavači će ponuditi svoja nova i već objavljena izdanja, a oni najposvećeniji organizovaće promocije, prezentacije i susrete sa piscima.

U hali 2 Beogradskog sajma okupiće se najverniji poštovaoci knjige u uverenju da je knjiga lekovita i da će uneti optimizam i dobru energiju u Novu godinu, sa željom da nam pruži nove prilike za rast i obrazovanje.

Još uvek se ne zna koji izdavači će učestvovati na Sajmu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime