U svom debitantskom romanu U snovima mojim držim nož Ešli Vinsted plete zadivljujuću priču o ljubavi i opsesiji smeštenu u elitni južnjački univerzitet. Ispričana u paralelnim vremenskim linijama, sa zlokobnim okruženjem kampusa i još mračnijim pogledom na prijateljstvo i ambiciju, ovo je knjiga koju ćete pročitati u jednom dahu.

Deset godina nakon diplomiranja, Džesika Miler planira detalje svog trijumfalnog povratka na elitni univerzitet, sve do šapata punih zavisti koji će je sigurno pratiti. Svi će videti devojku koju ona želi da vide – samouverenu, lepu, ravnodušnu. Ne onu devojku kakva je bila kada je napustila kampus, u vreme kada je ubistvo Heder Šelbi slomilo sve, uključujući i čvrstu vezu koja je povezivala šest prijatelja sa kojima je bila najbliža od prve godine.

Želja je opasna. Što manje želite, to ćete biti bezbedniji.

Ali nisu svi spremni da krenu dalje. Nisu svi napustili univerzitet pre deset godina i ne mogu svi da dopuste da Hederino ubistvo ostane nerešeno. Neko je odlučan da uhvati pravog ubicu, kako bi krivac platio. Kada se šest prijatelja ponovo okupi, biće primorani da se suoče sa onim što se dogodilo te noći – a svako od njih učinio bi sve da sakrije godinama čuvane tajne.

Knjiga koja će vas naterati da listate stranice do kasno u noć, ne samo da biste otkrili ko je ubio voljenu Heder Šelbi već da biste saznali da li će prijateljstva stvorena pod vatrom ponovo vaskrsnuti.

Psihološki triler U snovima mojim držim nož potražite na sajtu vulkani.rs ili u knjižarama Vulkan širom Srbije.