Deset godina posle objavljivanja svetskog bestselera Kafić na kraju sveta, autor Džon Strelecki ne prestaje da se pita šta se događa u kafiću koji mu je promenio život. Kad je osetio da je došlo vreme da se vrati kući, nastala je knjiga Povratak u kafić na kraju sveta. Nastavak čuvenog bestselera vodi nas na Havaje, otkriva nove avanture i nezaboravna iskustva.

Džonov život se promenio nabolje posle noći koju je sasvim slučajno i neplanirano proveo u kafiću na kraju sveta. Deset godina kasnije našao se na istom mestu: na prelepim Havajima, u kafiću na čijem se meniju, pored sjajne hrane, nalaze uzbudljiva i inspirativna pitanja. Udobno se smestite, pronađite savršeno mesto pored prozora u svom omiljenom kafiću i krenite na neobično putovanje koje će vam promeniti pogled na svet.

Kad je imao trideset tri godine, Džon je doživeo neobično iskustvo koje ga je inspirisalo da napiše knjigu Kafić na kraju sveta. Njegove knjige prevedene su na trideset četiri jezika i prodate su u više od tri miliona primeraka širom sveta. Proglašen je za jednog od sto najinspirativnijih misaonih lidera u oblasti ličnog razvoja. Kad ne piše ili ne drži govore, putuje svetom. Knjige Džona Streleckog koje su promenile život milionima čitalaca možete pronaći u Vulkan izdavaštvu.