Želite nekome da poklonite nešto vredno? Odlučite se za knjigu. Jer knjiga je dar koji možemo otvarati iznova i iznova. Pokloniti knjigu znači darovati iskustvo, inspiraciju, nove vrednosti, čitav jedan svet. Knjiga sa posvetom će se čuvati kao najdraža uspomena. Ako tragate za idealnim poklonom, posetite sajt vulkani.rs, jer Vulkan izdavaštvo svim zaljubljenim čitaocima poklanja sjajnu akciju kojom su obuhvaćena remek-dela svetske književnosti.

U susret Danu zaljubljenih izdvojili smo najbolje svetske klasike, koji će biti na fantastičnom popustu sve do 14. februara. Kupovinom putem sajta vulkani.rs ostvarićete dodatnih 20% popusta na već postojećih 15% na sve Vulkan klasike. Knjige naručene tokom trajanja akcije stići će vam na kućnu adresu BESPLATNO. Naslove koji će dirnuti i vašu srodnu dušu potražite putem LINKA.

Dirljive romanse i emotivne i nežne ispovesti, romantične komedije i dela istorijske fikcije – potražite ih u 50 uzbudljivih priča po neverovatnoj akcijskoj ceni na sajtu vulkani.rs. Odabrani ljubavni romani će do 14. februara biti na popustu od čak 50%, a isporuka akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna. Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i pronađite roman za svoju srodnu dušu, ili sebe.

Preporučujemo nekoliko naslova za večite romantike i sanjare, a celokupnu ponudu pronađite na sledećem LINKU.