Vulkanov sajam knjiga, jedina manifestacija koja ove jeseni slavi značaj knjige i pisane reči, održaće se na radost brojnih čitalaca od 11. do 17. oktobra u 32 knjižare Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan.

Ne propustite priliku da obradujete sebe i ljude koje volite bestselerima, popularnim naslovima, knjigama za najmlađe i proizvodima iz gift programa, i to po sajamskim cenama.

Sve sajamske akcije su OVDE.

Najčitaniji naslovi Vulkan izdavaštva i Vulkančića u okviru Vulkanovog sajma knjiga sniženi su za čak 30%! Ali to nije sve!

Na veliki broj naslova iz beletristike i dečje književnosti, Vulkan izdavaštvo je pripremilo popuste od 40%, 50% i 60%, a odabrane knjige naći će se na specijalnoj sajamskoj akciji od 70%.

Pored neverovatnih sajamskih akcija, tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu vulkani.rs, uz redovni popust od 20%, snižene su za dodatnih 10%! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se još 10% popusta.

Za kupovinu knjiga putem sajta vulkani.rs tokom Vulkanovog sajma knjiga, do 17. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije biće besplatna.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime