Ukoliko u vrelim letnjim danima pokretačku snagu pronalazite u mudrim i motivišućim rečenicama, popularna psihologija je pravi izbor za vas! Ljubitelje knjiga iz ove oblasti od 13. do 19. avgusta samo na sajtu Vulkan izdavaštva očekuje specijalna akcija – platiš 2, čitaš 3 knjige! Od 3 izabrane knjige u okviru akcije, najjeftiniju dobijate za 1 dinar! I to nije sve, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna do 19. avgusta.

Pred vama je nekoliko odličnih predloga.

Knjiga Zamka sreće dr Rasa Harisa je zasnovana na sve brojnijim naučnim istraživanjima, koja pokazuju da smo svi upali u moćnu psihološku zamku. Vodimo svoje živote koristeći veliki broj neupotrebljivih i netačnih verovanja o sreći – ideja široko rasprostranjenih u društvu samo zato što „svi znaju da su one istinite“. Dobra vest je da, iako ne možemo izbeći bol, možemo da naučimo da s njim mnogo lakše izlazimo na kraj – da za njega napravimo mesta, da se uzdignemo iznad njega i stvorimo život vredan življenja.

Ljubitelji popularne psihologije biće oduševljeni knjigom doktora Džozefa Marfija Osnažite moć podsvesti. Ovaj priručnik će pomoći svojim čitaocima, prvenstveno onima koji su izgubili samopouzdanje i veru u sebe, jer im nudi najbolje, proverene smernice i rešenja.

Melem za romantičnu dušu Džeka Kenfilda je uzbudljiva zbirka tekstova u kojima vas svaki redak podseća na to koliko je neophodno da poštujete vatru strasti i vatru ljubavi. Uvidećete da morate da joj, da bi preživela, odate poštovanje, da brinete o njoj, da je pazite kao što biste pazili vatru koju ste zapalili u divljini da vas greje i štiti od opasnosti.

Sreća u kafiću na kraju sveta otvoriće pitanja o smislu života i ukazati na čovekovu iskonsku potrebu da na njih odgovori. Prošlo je deset godina od Džonove poslednje posete kafiću. Bezbrižno vreme mladosti je minulo i narator se, nakon ispunjene želje da proputuje svetom, ponovo našao na životnoj prekretnici.

Moć je u vama je još jedan bestseler Lujze Hej koji poziva čitaoce da otkriju sopstvenu moć i unutrašnju snagu. Blagostanje nije tako teško dosegnuti – potrebno je samo odbaciti nametnuta mišljenja i poslušati sopstveni glas. Kada prihvatimo da zaslužujemo sva dobra koja nam život može ponuditi i oslobodimo se potisnutih negativnih osećanja, spremni smo da prigrlimo život ispunjen čistom ljubavlju.

Ne gubite vreme, uradite nešto dobro za sebe ili dragu osobu i putem sajta www.vulkani.rs poručite knjige iz oblasti popularne psihologije. Uzmite svoj život u svoje ruke!