Uzbudljivo finale priče koju je ceo svet s nestrpljenjem iščekivao. Saznajte kolika je snaga ljubavi.

Od petka, 28. septembra, u prodaji je knjiga „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, treći deo erotske trilogije autorke E. L. Džejms. Knjigu možete kupiti u svim Laguninim klubovima čitalaca, knjižarama Delfi kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Svako bi pomislio da venčanje na kraju priče predstavlja srećan kraj. Ali ova knjiga krije još jedno iznenađenje. Anastazija i Kristijan konačno imaju sve – poverenje, ljubav, strast i trebalo bi da uživaju u svom novom životu. Međutim, prave nevolje tek predstoje. Anastazija mora da ostane svoja i ne sme da poklekne pred zamkama života u izobilju. I, naravno, mora da se bori protiv Kristijanove potrebe da kontroliše. S druge strane, Kristijan mora da se pomiri sa svojom mračnom prošlošću i da se otvori prema svetu.

Kao da to nije dovoljno, odjeci iz Kristijanovog mučnog detinjstva ne žele da ostanu u prošlosti. Okrutnom igrom sudbine sve više mu se mešaju u sadašnjost i ugrožavaju mu budućnost. Ali nije samo Kristijanov život u opasnosti. Ugroženi su svi u njegovom neposrednom okruženju. A fizičke pretnje sa sobom nose i obilje psihičkih. Hoće li Kristijan uspeti da se izbori s protivnikom iz mračne prošlosti kao i sa samim sobom? Može li velika ljubav između Anastazije i Kristijana da prebrodi prepreke koje se umnožavaju iz dana u dan? I, na kraju krajeva, je li ljubav dovoljna?

E. L. Džejms je uspela da od ljubavne priče stvori pravu psihološku dramu, koja sa sobom nosi brojne pouke, pouke o kojima većina ne želi da razmišlja iako se takvi primeri, srećom uglavnom manje dramatični, nalaze svugde oko nas.

E. L. Džejms je bivša televizijska producentkinja, supruga i majka dvoje dece. Živi u zapadnom Londonu. Od ranog detinjstva sanja o tome da piše priče u koje će se čitaoci zaljubiti, ali ostavila je snove po strani kako bi se usredsredila na porodicu i karijeru. Konačno je skupila hrabrost da na papir baci svoj prvi roman „Pedeset nijansi – Siva“. Napisala je i „Pedeset nijansi – Mračnije“ i „Pedeset nijansi – Oslobođeni“.

Trilogiju „Pedeset nijansi“, kao i sve druge naslove izdavačke kuće Laguna, možete pronaći u Laguninom Klubu čitalaca u Resavskoj 33, u svim objektima knjižarskog lanca DELFI, u Kralja Milana 6, u knjižari DELFI SKC, u Makedonskoj 12, Bulevaru kralja Aleksandra 92, Bulevaru kralja Aleksandra 146, Glavnoj 20 u Zemunu, Vareškoj 4 (Miljakovac), Požeškoj 118a (Banovo brdo), u knjižarama na Novom Beogradu u Immo outlet centru i Super Veru u Milutina Milankovića 86a, knjižari u TC Zira, knjižari na Aerodromu „Nikola Tesla“, kao i u knjižarama u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Kraljevu, Šapcu, Požarevcu, Jagodini, Leskovcu, Zaječaru, Podgorici, Banja Luci.

Laguna
i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mejl na knjige@ dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mejlove.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime