U knjizi Najveća misterija na svetu, punoj nežnosti i nadahnuća, autor Og Mandino deli mudrost svog starog prijatelja s milionima čitalaca. Reč je o šemi uspešnosti, koja jednostavnim jezikom objašnjava šta treba da činimo da bismo se popeli na vrh merdevina života. O čemu god da sanjate, ova knjiga će vam pokazati kako da se približite svom snu i ostvarite ga.

Čitajući Najveću misteriju na svetu, ponovo uživamo u druženju sa Sajmonom Poterom, mudrim i skromnim čovekom čije je poslednje prebivalište bila brvnara u Novoj Engleskoj. Listajući stranice, postajemo naslednici njegovog najvećeg blaga. Kad je napustio ovozemaljski život, Sajmon je ostavio Ogu nešto dragoceno: mudrost sakupljenu iz njegove jedinstvene kolekcije najboljih knjiga – onih koje je nazivao knjigama božje ruke, jer je izgledalo kao da je baš ruka Boga vodila ruku autora. Danas je ta mudrost dostupna svim čitaocima širom sveta.

Autor Og Mandino bio je jedan od najvećih gurua za pitanja trgovine i autor brojnih bestselera, od kojih je najpoznatiji Najveći trgovac na svetu. I posle više od dve decenije od njegove smrti, Mandino i dalje važi za jednog od najinspirativnijih i najpopularnijih motivacionih autora današnjice. Njegove knjige prodate su u više od pedeset miliona primeraka i prevedene na više od dvadeset pet jezika. U Vulkan izdavaštvu možete pronaći mnoga dela Oga Mandina, među kojima su Najveći trgovac na svetu, Najveće čudo na svetu, Akabarov dar, Tajne uspeha i sreće i druge.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime