Čuveni motivacioni govornici pre gotovo četvrt veka napisali su fenomenalno delo Melem za dušu, koje je inspirisalo milione čitalaca širom sveta. U čast dvadesete godišnjice od prvog objavljivanja Vulkan izdavaštvo predstavlja novo, dopunjeno izdanje, koje možete pronaći u svim Vulkan knjižarama, kao i na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs.

Ova zbirka pomogla je mnogima da pronađu životnu inspiraciju i vrlo brzo postala svetski bestseler koji je doživeo kultni status. Dvadeset godina nakon prvog izdanja, svojim sjajnim, bezvremenim pričama autori su pridružili novih dvadeset za, kako oni kažu, sledećih dvadeset godina. U dopunjenom izdanju, nove, inspirativne priče, pune motivacije, pridružene su onim dobro poznatim, koje ste oduvek voleli. Melem za dušu otkriće vam snagu svakodnevnih čuda, neočekivane dobrote i plemenitosti. Dozvolite opisanim iskustvima da vas dirnu i promene, naučite kako da prevaziđete prepreke na najlakši način, sagledate nove perspektive i postanete bolja osoba.

Poznati motivacioni govornik i jedan od autora knjige Melem za dušu Džek Kenfild rođen je u Fort Vortu u državi Teksas. Diplomirao je kinesku istoriju na Harvardu, a master studije završio na Univerzitetu u Masačusetsu. Poznat je po motivacionim seminarima koje drži širom sveta. Radio je kao profesor i psihoterapeut. Najveću popularnost stekao je serijalom Melem za dušu, koji je do sada prodat u više od sto deset miliona primeraka i preveden na više od četrdeset jezika.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime