Za svoje najmlađe i najvernije čitaoce Vulkančić je spremio savršeno iznenađenje! U periodu od 17. do 25. marta samo na sajtu www.vulkancic.rs odabrane knjige za decu biće snižene upola cene! A da kupovina knjiga za one koje najviše volite bude brza, jednostavna i pre svega bezbedna, dostava na teritoriji Republike Srbije za svaku porudžbinu za vreme trajanja akcije je besplatna!

Iskoristite jedinstvenu priliku i svojim mališanima priuštite mnogo smeha i zabave. Družite se sa knjigom i kroz igru steknite nova znanja i veštine.

Spisak knjiga koje su na akciji možete pogledati putem linka, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Knjiga Aca i čudovišta: Dolazak gospodina Knjiglija je deo humoristički ilustrovanog, duhovitog i zabavnog serijala o dečaku Aci i neobičnim stvorenjima, čudovištima koja žive u njegovoj sobi. U ovoj avanturi Aca će upoznati knjiško čudovište, gospodina Knjiglija, i od toga dana sve će se zauvek promeniti. Donedavno Aca je bio sasvim običan klinac: išao je u školu, gubio domaće zadatke, jeo mnogo pice… Ali sve se promenilo onog dana kada je upoznao gospodina Knjiglija. Svet je postao mnogo zabavnije i bolje mesto. Bolje, ali sa mnogo nereda!

Edicija Najbolji fudbaleri sveta predstavlja seriju zanimljivih biografija najboljih fudbalera. Osim njihovih najvećih postignuća, u ovim knjigama mogu se pronaći i različite anegdote koje će nasmejati mališane, ali ih i zainteresovati za život i delo fudbalskih superzvezda. Upoznajte se sa životima Nejmara, Pogbe, Salaha, Zlatana!

Knjige iz edicije Istorijska potraga pomoći će vašem radoznalcu da na zabavan i neobičan način usvoji mnogo istorijskih činjenica. Odgovarajući na pitanja, dete prati avanture naših znamenitih srednjovekovnih ličnosti, krećući se po knjizi napred-natrag. Na taj način, s lakoćom će saznati sve važne istorijske činjenice o Jovanu sa Meteora, poslednjem potomku slavnih vladara Nemanjića i drugim slavnim ličnostima iz naše istorije. Knjige je napisao Slobodan Stanišić, jedan od najproduktivnijih i najčitanijih srpskih pisaca za decu i mlade, decenijama prisutan na literarnoj sceni.

Serijal knjiga Na krilima vatre namenjen je čitaocima uzrasta od deset godina, prvenstveno ljubiteljima epske fantastike. Knjige Proročanstvo, Skriveno kraljevstvo i Nasledstvo, koje je Njujork tajms proglasio bestselerima, oduševljavaju mlade čitaoce širom sveta. Neobične avanture i junaci sa kojima je lako poistovetiti se povešće vas u neobične i zanimljive avanture. Knjige prate ratna događanja u Piriji, zemlji zmajeva, gde se ne vidi kraj plemenskim sukobima. Glavna junakinja ovog dela je Cunami, koja pripada plemenu morskokrilih i prvi put posećuje mesto svog rođenja.

Knjige iz serijala Uposli prstiće namenjene su deci uzrasta od četiri godine, ali i onoj malo starijoj. Aerodrom, Vatrogasna stanica, Gradilište, Modni studio. Knjige su pune zanimljivih informacija, sadrže veliki broj interaktivnih, sklopivih delova, kao i 3D model. Farma je savršen način da se mališani upoznaju sa životom na selu. U knjizi Gradilište saznaće ko sve tu radi, kakve se mašine koriste, kako se priprema teren za gradnju, kako teče izgradnja jedne škole.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime