Vulkančić ne prestaje ovog leta da priprema iznenađenja za svoje najmlađe čitaoce. Od 23. do 29. jula samo na sajtu www.vulkancic.rs odabrane knjige za decu su na sniženju od 35%! Obradujte svoje mališane knjigom, učinite im leto čarobnim i omogućite da uživaju u avanturama koje će pamtiti i kad odrastu. Sve informacije o knjigama koje su na akciji potražite klikom na link.

Zabavna i edukativna knjiga Hajdemo na putovanje namenjena je deci uzrasta od tri godine. Osmišljena i koncipirana tako da se kroz igru stiču nova znanja, obogatiće kreativnošću odrastanje svakog deteta. Ova sjajna zvučna knjiga odličan je uvod za sve mališane koji žele da se na uzbudljiv način upoznaju sa vozilima i životinjama! Deca će uživati u izvršavanju zanimljivih zadataka, otkrivanju interesantnih činjenica, slušanju zabavnih zvukova, i sve to dok autićem posećuju različita mesta.

Upoznajte omiljene životinje u prelepoj Prvoj knjižici: Životinje – Knjiga-vrteška. Kada dete otvori ovu zanimljivu knjižicu, zavežite traku tako da napravite scene za igranje koje sadrže tri različita tematska područja. Na stranicama ove knjige nalaze se i uzbudljive teksture, koje su odlične za malene prstiće! Mališani će uživati posećujući džunglu, farmu i more – mesta na kojima će sresti lavove, ovce, ribe i druge životinje.

Knjige iz serijala Uposli prstiće namenjene su deci uzrasta od četiri godine, ali i onoj malo starijoj. Knjige su pune zanimljivih informacija, sadrže mnogo interaktivnih, sklopivih delova, kao i 3D model. Farma je savršena za upoznavanje sa životom na selu, a u knjizi Gradilište mališani će saznati ko sve tu radi, kakve se mašine koriste, kako se priprema teren za gradnju, kako teče izgradnja jedne škole.

To nije sve! Knjige za bebe, bojanke, iskakalice, interaktivne knjige, romani, klasici srpske i svetske književnosti, sve to ćete naći zahvaljujući ovoj fantastičnoj akciji, samo jednim klikom na ovaj link.

Ne oklevajte, posetite naš sajt www.vulkancic.rs, odaberite omiljene knjige za svoje dete i iskoristite neverovatan popust od 35%, koji traje od 23. do 29. jula! Za porudžbine vrednosti iznad 2000 dinara poštarina na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime