Čitaoci kojima je potrebna dodatna doza adrenalina uživaće u zimi pred nama! U periodu od 3. do 9. decembra očekuje vas sjajna ponuda trilera Vulkan izdavaštva na sajtu vulkani.rs! Pripremili smo više od 50 uzbudljivih naslova iz ove oblasti, koji su tokom trajanja akcije, uz redovan popust od 20%, sniženi za još 20%. Dostava knjiga tokom trajanja akcije je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

Preporučujemo nekoliko trilera koji se nalaze na specijalnoj akciji Vulkan izdavaštva do 9. decembra.

Život je roman Gijoma Musoa bestseler je bez premca. U tri čina, prepun dramatičnih obrta, predstavlja veličanstvenu priču o moći knjiga i želje za životom njegovih likova.

Dečak od stakla, roman jednog od najplodonosnijih italijanskih pisaca trilera Donata Karizija, prava je poslastica za sve čitaoce koji vole misteriju, čudne zaplete i knjige u kojima se linija između dobra i zla jedva nazire.

Svetska književna senzacija Čovek od kestena autora Serena Svejstrupa prevedena je na više od petnaest jezika i prodata u višemilionskom tiražu. Takođe, Netfliksova serija zasnovana na ovom bestseleru doživela je veliki uspeh.

Na nišanu autora Tejlora Adamsa je svetski bestseler u kojem napetost raste sa svakom novom stranicom, dok se smenjuju nepredvidivi obrti i zapleti.

Saznajte zašto je U tihoj vodi autorke Pole Hokins nakon Devojke iz voza bio najiščekivaniji triler sezone! Sve intrige Pola Hokins raspliće s impresivnom sposobnošću da napiše kompleksnu priču, čije poslednje stranice donose zapanjujuće otkrovenje.

Vulkan izdavaštvo je napravilo izbor odličnih trilera koji će obradovati sve poznavaoce ovog žanra. Pogledajte ponudu putem linka.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime