Nova fantastična akcija u Vulkančiću! Na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete zanimljive, edukativne i kreativne knjige za male radoznalce koji otkrivaju svet i traže odgovore na mnoga pitanja i to po neverovatnim cenama!

Od 11. do 20. marta, samo na sajtu vulkancic.rs omiljene dečje bajke, knjižice slagalice, spomenari, dnevnici, kvizovi, bojanke i mnoge druge odabrane knjige za decu su na sniženju od 50%! Dok traje akcija, dostava knjiga na kućnu adresu je besplatna. Kompletan spisak naslova obuhvaćenih akcijom pogledajte na linku.

Na sajtu Vulkančića pronaći ćete čuvene i omiljene dečje bajke u kompletu sa slagalicom od 30 delova. Neodoljiva Knjižica slagalica: Lepotica i zver povešće mališane u čarobni svet knjiga na jedinstven i nezaboravan način! Za male kreativce idealna je knjiga Uposli prstiće: Farma, uz koju će dobiti više od 100 delova za pravljenje farme, poljoprivrednih mašina, figura farmera, životinja i biljaka. Uz knjigu edukativnog karaktera sa 150 slika i zanimljivih pitanja Moj veliki slikovni kviz o životinjama male sveznalice će na lak način proširiti svoja znanja o životinjskom svetu, a interaktivne kartice Mali šampioni: Države sveta sa 150 pitanja i isto toliko odgovora otkriće im mnogo interesantnih činjenica o glavnim gradovima, obeležjima i znamenitostima država sveta. Knjiga puna toplih ilustracija Traktor koji silno želi da spava pomoći će mališanima da lakše utonu u san, i dok odrasli uživaju u čitanju, oni će sanjati slatke snove.

Devojčice će obožavati Moj kofer pun uspomena, jedinstveni spomenar u kom će sačuvati od zaborava najlepše trenutke sa putovanja, najintimnije misli i osećanja, tajne, želje i prijateljstva. Knjiga koja donosi uzbudljiv osećaj da na svetu ništa nije nedostižno zasigurno je Ja sam mala buntovnica, ilustrovani dnevnik sa stotinu aktivnosti koji je inspirisao devojčice širom sveta da sanjaju velike snove. Uz neponovljivi Moj set za putovanje: Vile i sirene sa kreativnim crtežima i bojicama zagarantovani su sati i sati dobre zabave. Moj veseli semafor upoznaće decu sa osnovnim saobraćajnim pravilima i znacima, a knjiga puna zabavnih stihova, živopisnih ilustracija i zvučnih dugmića Zvučne priče: Vozila približiće im najvažnije karakteristike vozila iz sveta oko nas na jedinstven i neobičan način.

Serbian Folk Stories and Fairy Tales, devet divno ilustrovanih bajki, u izdanju na engleskom, očaraće mališane i upoznati ih sa najvažnijim životnim vrednostima. Knjiga zasnovana na činjenicama Mali ljudi, veliki snovi: Marija Kiri otkriće im kako je ova velika naučnica doprinela razvoju čovečanstva i zašto je ovenčana Nobelovom nagradom.

Velika biblioteka za male čitaoce sa 24 sjajne knjižice i nalepnicama za ukrašavanje donosi nove omiljene priče i neobične avanture zmaja Oštrozuba, zeke Skočka, lava Laleta, nespretne vile i mnogih drugih. Zemlja jednoroga: Zavirite u magični svet upoznaće male istraživače sa ovim čudesnim bićima i šumskim vilama u njihovoj prelepoj zemlji.

Obradujte svoje mališane, priuštite im nezaboravnu zabavu i omogućite da na sjajan način steknu nova znanja.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime