Knjiga „Od reči do reči“ je zbirka kratkih, humorističkih priča koje beleže detalje života, naizgled nevažne i male stvari od kojih se, zapravo, sastoji svakodnevica koju delimo svi. Pokatkad protkane sećanjima, ove priče govore o događajima i osećanjima koje često ni ne primećujemo doživljavajući ih svaki dan, iako upravo oni naš život čine tako velikim i neponovljivim. Zato su pravi junaci, vredni priča, ljudi oko nas. Boljeg života od ovog nemamo, zato ga treba gledati, osećati, pamtiti i živeti. Svaki dan. Sa osmehom.

Ispropovedane varljivo žovijalnim tonom, priče Jelice Greganović vode čitaoca kroz prividno trivijalne teme koje zanimaju jednu porodicu: pubertet, polazak u školu prvog septembra, komšijski odnosi, roditeljska briga, bračni odnosi moći i manipulacije… To je veseli svet u kome dominira ljubav, a humor ga čini neobičnijim, fantastičnijim i gotovo filmskim.

Nastale iz popularnih blogova kojima je Jelica Greganović stekla veliku publiku, ove priče se mogu čitati kao celina, ili deo po deo, svakoga dana po malo.

Jelica Greganović (1964) se od 1984. godine bavi novinarstvom, jedan je od osnivača Radija B92 i prva urednica njegove informativne redakcije.
Živi u Sloveniji, gde radi kao dopisnica RTV B92, listova Ekonomeast i Bankar, regionalnog portala Šumadija Press, i kolumnistkinja časopisa Roditelj i dete. Najčitanija srpska blogerka koja svoje blogove objavljuje na VIP blogu B92.

Knjige Jelice Graganović kao i ostale naslove izdavačke kuće Laguna, možete pronaći u Laguninom Klubu čitalaca u Resavskoj 33, u svim objektima knjižarskog lanca Delfi u Kralja Milana 6, u knjižari DELFI SKC, u Makedonskoj 12, Bulevaru kralja Aleksandra 92, Bulevaru kralja Aleksandra 146, Glavnoj 20 u Zemunu, Vareškoj 4 (Miljakovac), Požeškoj 118a (Banovo brdo), u knjižarama na Novom Beogradu u Immo outlet centru i Super Veru u Milutina Milankovića 86a, knjižari u TC Zira, knjižari na Aerodromu „Nikola Tesla“, kao i u knjižarama u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Kraljevu, Šapcu, Požarevcu, Jagodini, Leskovcu, Zaječaru, Podgorici, Banja Luci.

Laguna i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mejl na [email protected] dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mejlove.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime