Nova knjiga Vulkan izdavaštva Nikog nema kod kuće iz pera pisca svetske klase Tima Vivera oduševiće ljubitelje vrhunskih trilera.

U Noći veštica stanovnici Blek Gejla okupljaju se na večernjoj zabavi. Budući da u selu živi samo devet meštana, nisu samo dobre komšije već i bliski prijatelji. Jedu, piju, zabavljaju se, igraju razne igre i fotografišu se. A te će fotografije biti poslednje što će ostati od njih.

Jer sledećeg jutra svi meštani kao da su nestali. Nema tela, nema tragova, nema dokaza: šta se dogodilo u Blek Gejlu više od dve godine ostaje nerazjašnjena misterija. Budući da deluje da je policija odustala od istrage, porodice nestalih angažuju istražitelja Dejvida Rejkera, kao poslednji očajnički pokušaj da otkriju šta se stvarno dogodilo te kobne noći. Od tog trenutka, njihova opsesija postaje i njegova.

Koje su tajne meštani skrivali od svojih najbližih – i jedni od drugih? Da li su zaista bili onakvi kakvim su se predstavljali? I traži li Rejker devet nestalih ljudi, ili devet mrtvih tela?

Triler Nikog nema kod kuće autora Tima Vivera potražite putem sajta vulkani.rs.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime