Novi roman jednog od najpopularnijih svetskih autora i najprodavanijeg francuskog pisca u proteklih deset godina Gijoma Musoa Život je roman uskoro stiže u naše knjižare. Osamnaesti Musoov roman objavljen je u Francuskoj 26. maja i odmah je postao bestseler! Kritika i publika su sa radošću dočekale ovu uzbudljivu i misterioznu priču.

„Jednog aprilskog dana, moja trogodišnja ćerkica Keri nestala je dok smo se igrale žmurke u našem stanu u Bruklinu.“ Tako počinje priča Flore Konvej, slavne spisateljice poznate po tome da se krije od očiju javnosti. Nema objašnjenja za Kerin nestanak: vrata i prozori u stanu bili su zatvoreni, kamere postavljene u staroj zgradi u Njujorku nisu zabeležile provalu. Policijska istraga nije dala nikakve rezultate.

U isto vreme, na drugoj strani Atlantika, pisac slomljenog srca krije se među zidovima stare, oronule kuće.

Samo on drži u rukama rešenje ove misterije. A Flora će ga pronaći.

Nijedna knjiga dosad nije bila ovako iščekivana. Novi Musoov roman će sa sigurnošću ponoviti veliki uspeh knjige Tajni život pisaca, koji je bio planetarni bestseler. Život je roman – priča koja se čita kao nijedna druga.

Fantastično delo mladog pisca, Gijoma Musoa, koji je na jedinstven način povezao svoju publiku i likove koje stvara uskoro ćete moći da kupite putem sajta www.vulkani.rs.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime