Svako ima svoj prtljag i svoju tužnu priču. Ono što nas razlikuje je način na koji se nosimo s njima.

Zakoračite na sunčane obale na kojima se krije tajna i gde se nove ljubavi rađaju pod vedrim karipskim nebom. Bogat tropskim detaljima, romansom i dramom, Povratak u raj je još jedan neverovatno uzbudljiv roman iz pera jedne od najvoljenijih spisateljica – Elin Hilderbrand.

U drugom delu popularne trilogije vraćamo se na idilično ostrvo Sent Džon i u živote Stilovih, kojima su tragični gubitak i užasno otkriće doneli uzbudljiv novi život.

Pre godinu dana, Ajrin Stil je doživela najveći šok u životu: njen voljeni muž, otac dvojice odraslih sinova i uspešan poslovni čovek, poginuo je u padu helikoptera. Ali to nije bila jedina vest koja je uzdrmala Ajrin iz korena – Rasel je vodio dvostruki život na ostrvu Sent Džon, na kom ga je volela još jedna žena.

Sada su Ajrin i njeni sinovi rešeni da saznaju istinu o misterioznom životu – i smrti – čoveka kog su mislili da poznaju. Usput će saznati i neke iznenađujuće istine o sopstvenom životu i budućnosti.

Napuštanje doma u Ajovi koji je delila sa Rasom donedavno je za Ajrin bilo nezamislivo. Ali sada uviđa koliko je slepo bila posvećena renoviranju, koliko se opteretila detaljima i potpuno ignorisala svoj brak. Za nju je ljubav oduvek bila postojanost, odanost, predanost. Da li je zapravo bila saučesnik u raspadu svog braka?

„Odbrojavaćete dane do povratka na Devičanska Ostrva u završnici trilogije Elin Hilderbrand.“ – Kirkus Reviews

„Kraljica ljubavnog romana je na vrhuncu svoje igre i neće vas izneveriti.“ – Book Reporter

Povratak u raj, očaravajući roman o životu, gubitku, slomljenom srcu, prijateljstvu, porodici, tajnama, prevari, korupciji i novom početku, dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime