Vulkan izdavaštvo je organizovalo još jednu veliku akciju za svoje čitaoce. Samo na sajtu www.vulkani.rs od 21. do 27. maja možete kupiti 3 knjige po ceni od 987 dinara! Posebno odabrani, uzbudljivi i najčitaniji naslovi sada su na akciji koja se ne sme propustiti. Kako bi uživanje u najboljim Vulkan knjigama bilo potpuno, za svaku porudžbinu na teritoriji Republike Srbije dostava na kućnu adresu je besplatna!

Budite brzi, na vreme napravite spisak knjiga koje želite da pročitate i na pravi način ispunite dane koji dolaze! Kompletan spisak knjiga koje su na akciji možete pogledati putem linka, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Nagrađena najprestižnijim priznanjima, knjiga Jevanđelje po jeguljama Patrika Svensona oduševila je čitaoce i kritičare širom sveta. Ova jedinstvena priča otima se žanrovskom određenju: memoari, popularna nauka, filozofski traktat, svojevrsni putopis koji je istovremeno i otkriće i povratak korenima… I koji nas neizbežno vraća sebi i nerešenim pitanjima našeg života. Koliko možete zaista saznati o jegulji? Ili o nekoj osobi? Ispostavilo se da su ova dva pitanja povezana.

Obećanje krvi je idealan roman za ljubitelje epske fantastike! U neobičnom svetu u kom se prepliću magija i tehnologija, može li neko da se usprotivi čarobnjacima koji kontrolišu barut i metke? Nakon puča, feldmaršal Tamas poslao je korumpirano plemstvo na giljotinu i usrećio gladni narod. Ali time je izazvao rat sa Devet nacija i unutrašnje nemire, i navukao na sebe bes, zbog čega je primoran da se osloni na dva moćna barutna maga. Dok pretnje stižu sa svih strana, počinju da kruže priče o proročanstvima koja predskazuju smrt i uništenje, stare legende o bogovima koji se bude da bi hodali zemljom, u koje nijedan obrazovani čovek ne veruje. A možda bi trebalo…

Priča Ane Frank je moćna i dirljiva knjiga koja postavlja pitanje: šta bi se dogodilo da je Ana Frank preživela Holokaust? Veličanstvena pripovest o traumi i iskupljenju poštuje nasleđe Ane Frank, ne samo kao simbola nade i istrajnosti već i divne devojke velikih ambicija i velikog srca. Ovo je jedna od onih knjiga posle kojih više ništa neće biti isto. Roman će probuditi iskrene emocije i navesti vas da postavite sebi mnoga pitanja, a odgovori koje budete nalazili menjaće vaš pogled na svet. Savršena knjiga za čitaoce koji vole dirljive priče smeštene u dramatičan istorijski kontekst.

Jusi Adler-Olsen, jedan od najboljih majstora trilera, oduševio je čitaoce knjigom Selfi. Uzbudljiva i napeta priča o detektivu Karlu Merku iz Sektora Q, koji će se naći pred teškim izazovom kada se mračna prošlost jednog člana tima sudari sa nerešenim ubistvom, ostaviće vas bez daha. Pronađeno je beživotno telo starije žene u jednom parku u Kopenhagenu. Slučaj neopisivo podseća na drugo nerešeno ubistvo, koje se dogodilo pre više od deset godina, ali povezanost između ove dve žrtve zbunjuje policiju.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime