Započnite proleće najtraženijim romanima Vulkan izdavaštva! Na sajtu vulkani.rs počela je nova fantastična akcija, koja će trajati do 10. aprila. Ukoliko se odlučite za tri knjige sa spiska odabranih naslova, platićete ih samo 999 dinara! Vulkan izdavaštvo izdvojilo je izdanja svih žanrova, zato iskoristite ovu jedinstvenu akcijsku ponudu. Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Kompletan spisak naslova na akciji pogledajte klikom na link.

Istorijski roman protkan snažnim osećanjima Botaničareva kći spisateljice Kejti Nan povešće vas na uzbudljivo putovanje od savremenog Sidneja preko Kraljevskih vrtova u Londonu do slikovitog Kornvola. Otkriće. Žudnja. Obmana. Može li jedan zagonetni cvet da spoji dve žene koje razdvajaju vekovi? Roman koji će dirnuti čitaoce svih generacija.

Dirljiva drama o važnim životnim temama Čovek bez granica Ričarda Č. Moraisa otkriva nam da ni ogromno bogatstvo ne znači ništa pred najtežim izazovima. Suočen sa bliskom smrću, Hose Marija Alvarez svodi račune svog burnog finansijskog i ličnog života. I dok lebdi između trenutaka lucidnosti i zmeđu trenutaka lucidnosti živopisnih halucinacija koje ga vraćaju u dečačke godine, počinje da shvata smisao svog života.

Novi slučaj genijalnog detektiva Sebastijana Bergmana u romanu Čovek koji nije bio tamo Mikaela Jorta i Hansa Rosenfelta nadmašiće sva očekivanja ljubitelja trilera i skandinavske estetike. Kada dve žene zalutaju tokom planinarenja, otkriće šest kostura, davno zakopanih na obali reke. Neke moćne sile žele da po svaku cenu zataškaju ove smrti. Ali da li će uspeti da zaustave Sebastijana da otkrije istinu?

Izvanredna knjiga Čovek, životinja i mašina plod je saradnje vrsnih naučnika, filozofa biologije Žorža Šaputijea i inženjera specijalizovanog za veštačku inteligenciju Frederika Kaplana, koji su na interesantan i primamljiv način analizirali mnoge segmente po kojima se životinje i mašine mogu upoređivati sa ljudskim bićima. Ovo uzbudljivo štivo objašnjava šta je to što nas povezuje.

Autorka bestselera Seks i grad Kendas Bušnel nadmašila je sebe u neodoljivo zabavnoj priči o slavi, ljubavi i naivnosti – Kako ubiti Moniku? Monika je glavna junakinja romana Pandi Volis, devojka sa uspešnom karijerom na Menhetnu za čijim avanturama vlada opšta pomama. Ali Pandi se umorila od svoje kreacije. Ona čezne da okuša pero u nečemu drugačijem. Zato će morati prvo da uradi nešto sa svojom junakinjom.

Savršen suprug. Savršen otac. Savršen lažov? Sve je bilo smišljeno, isplanirano. Ona je bila njegova meta. Kada Vivijan Miler, analitičar u CIA, razotkrije mrežu ruskih agenata, sve što joj je važno – posao, muž, čak i njena deca – naći će se u opasnosti. Zlo je pokucalo na vrata, a Vivijan mora da bira. Rastrzana između odanosti i izdaje, ljubavi i sumnje, kome može da veruje? Saznajte u trileru Karen Klivland Moram da znam.

Debitantsko ostvarenje spisateljice Someje Daud Usamljeni mesec povešće vas u jedan sasvim novi svet. U zvezdanom sistemu kojim upravlja brutalno Vatečko carstvo, osamnaestogodišnja Amani je sanjalica. Iščekuje znak od Dihje da će jednog dana putovati daleko van njenog izolovanog meseca. Ali kada je kidnapuju i odvedu u kraljevsku palatu, ona otkriva da je neverovatno slična okrutnoj princezi Maram, koja traži identičnu zamenu, nekog ko je spreman da umre umesto nje. Samo jedan pogrešan potez za Amani može da bude smrtonosan.