Vulkan izdavaštvo predstavlja prvu letnju akciju koja traje od 25. juna do 1. jula. Moći ćete da nabavite 3 knjige po neverovatnoj ceni od samo 667 dinara.

Ukoliko ste ljubitelj detektivskih priča, prava knjiga za vas je Bonton za ubistvo. Uzbudljiva misterija u kojoj bogata mlada udovica otkriva zadovoljstva i skandalozne zamke londonskog visokog društva. O uspehu koji je Bonton za ubistvo postigao širom sveta dovoljno govori činjenica da je autorka Dajana Friman osvojila književnu nagradu Agata za najbolji debitantski roman i nominovana je za nagradu Meri Higins Klark.

Ljubavni triler Onaj pravi idealno je štivo za ljubitelje zanimljivih zapleta. Radnja knjige smeštena je u neposrednu budućnost, u svet u kojem vam DNK test može pronaći savršenog partnera – osobu za koju ste genetski stvoreni. Bez obzira koliko ste srećni i zadovoljni u ljubavi, možete li iskreno da kažete da se nikada niste zapitali postoji li, tamo negde, neko bolji. Šta ako je uzorak kose dovoljan da tu osobu i pronađete? Ideja je jednostavna, ali implikacije su burne. Nikada više nećete razmišljati o ljubavi i vezama na isti način.

Za čitaoce koji upijaju romane Nore Roberts i Sandre Braun imamo pravu literarnu poslasticu! Autorka Elin Hilderbrand i Vulkan izdavaštvo predstavljaju vam roman satkan od ljubavi, napetosti i uzbuđenja – Praznik u raju! Njujork post dodelio je Elin Hilderbrand titulu „kraljice letnjeg štiva“, što potvrđuju višemilionski tiraži, prva mesta na top-listama, kao i brojne nominacije za najbolju knjigu godine na relevantnim sajtovima, kao što je Goodreads.

Listu knjiga na akciji možete pogledati putem linka.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime