Da li se često susrećete sa osobama koje uvek imaju kompliment u rukavu i čine da se osećate dobro? Šarmantne, harizmatične i manipulativne – psihopate su upravo takve, a to je ono što ih čini opasnim…

Koristeći istim sistem klasifikacije ponašanja u četiri boje koji je primenio u međunarodnom bestseleru Okuženi idiotima, Tomas Erikson prikazuje najčešće oblike kontrole koje psihopate koriste da utiču na ljude oko sebe. Budući da se sa manipulacijom susrećemo i kod osoba koje nemaju psihopatske crte karaktera, autor uključuje i praktične tehnike koje će vam pomoći da prepoznate i preduhitrite skrivene namere takvih manipulatora.

Ova knjiga će vam pomoći da razumete sopstveno ponašanje i slabosti i da proniknete u tuđe namere i strategije. Saznaćete na koji način možete da se oduprete manipulativnim uticajima kako na radnom mestu tako i u društvenom životu i porodici. Nadmudrite psihopate i zaštitite sebe!

Za sve ljubitelje popularne psihologije pripremili smo specijalnu ponudu samo na sajtu www.vulkani.rs. Kupovinom nove knjige Okruženi psihopatama Tomasa Eriksona, čitaoci imaju mogućnost da kupe od istog autora knjigu Okruženi idiotima sniženu upola cene! Akciju možete pogledati na linku.

Za sve porudžbine na sajtu www.vulkani.rs, dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime