Vulkan izdavaštvo organizovalo je novu akciju za svoje čitaoce! Samo na sajtu www.vulkani.rs u periodu od 11. do 17. juna možete kupiti posebno odabrane naslove po specijalnim pogodnostima: 4 knjige po ceni od 1000 dinara. A da uživanje u čitanju Vulkan knjiga bude potpuno, za svaku porudžbinu na teritoriji Republike Srbije dostava na kućnu adresu je besplatna! Kompletan spisak naslova koji su na akciji možete pogledati putem linka, a mi vam preporučujemo neke od njih.

Roman Dijablero je prava preporuka za čitaoce horor žanra. Crno tržište egzorcizma opasan je i nemilosrdan svet. Prema crkvenim učenjima, okruženi smo demonima, a egzorcizam je ovih dana postao vrlo tražen obred. Nakon što je izgubio brata kojeg je zaposeo demon, Elvis Infante je postao dijablero i zarađuje tako što lovi najrazličitije vrste natprirodnih bića. Ljubitelji priča sa misterioznim obrtima uživaće u ovoj knjizi.

Svetski bestseler broj 1 Izgubljeni cvetovi Alis Hart je idealan naslov za one koji se najčešće opredeljuju za dirljive životne priče smeštene u daleke krajeve sveta. Alis tek što je napunila devet godina, a njen život se zauvek promenio. Mora da napusti idiličnu porodičnu kuću na obali mora i pridruži se baki Džun, koju skoro da i ne poznaje. Ali baka će je naučiti da sluša cveće. Kad otkrije njihov tajni jezik, cvetovi će s vremenom postati reči, nežne poput latica i snažne poput korenja, način da izrazi osećanja. Ipak, prošlost će ponovo zakucati na vrata.

Senzacionalna knjiga, svetski bestseler Tangerina odiše misterijom, ljubavlju i vrelinom egzotične zemlje. Poslednja osoba koju je Alis očekivala da vidi u Tangeru bila je Lusi Mejson. Nakon onoga što se dogodilo u hladnim planinama Vermonta, njih dve, nekada nerazdvojne prijateljice, dugo nisu razgovarale. Ali Lusi je sada tu, pokušava da ispravi greške i vrati ono što su nekada bile. Verovatno bi Alis trebalo da bude srećna zbog toga, ali ipak je obuzima poznati osećaj da je Lusi kontroliše i sputava na svakom koraku.

Ljubavni roman neočekivanog i zanimljivog raspleta Juče istražuje dimenzije pamćenja. Zamislite svet koji je podeljen na klase – ali ne po bogatstvu ili veri, već po tome koliko koja grupa može da se seti. Većina se seća samo jednog dana, a samo izabrani, elita, mogu da pamte dešavanja iz prethodna dva dana. U tom podeljenom društvu, Kler i Mark su neobičan primer mešovitog braka. Kler je domaćica, Mark pisac koji je postao političar u usponu. Oni su blistav primer nove vizije tolerancije i jednakosti, sve dok lepa žena ne bude pronađena mrtva u reci.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime