Vulkan izdavaštvo objavilo je uzbudljivi triler čiji će vas obrti iznenađivati iz poglavlja u poglavlje – Noć snega i krvi autorke Trine Volš.

Radnja je smeštena u Irsku, u kojoj vlada ledeno novogodišnje veče, gde sneg prekriva celu zemlju, a divlji okean besni. Šestoro prijatelja se okuplja. Prošlo je deset godina od tragedije koja ih je razdvojila. Mnogo toga može da se promeni za jednu deceniju. Veze iz detinjstva sada su doživotne tajne. Srdačna prijateljstva izopačila su se u duboku ljubomoru.

Slavlje jedva da je počelo kada jedan od gostiju nestaje. Dok sneg pada, leš je pronađen. Mećava je okovala ostrvo. Svi su u klopci – nema izlaza. Nema struje. Nema telefonskog signala. Niko ne zna kome da veruje. Niko nije ono što izgleda.

„Očaravajuće… Briljantno klaustrofobična drama… Radnja sa neverovatnim i neočekivanim obrtima. Odlično štivo smešteno u magično, mistično okruženje.“ – Goodreads čitalac

Autorka Trina Volš voli da čita i piše krimi-romane. Dvostruka je pobednica takmičenja Irish Writers Centre Novel Fair.

Njen triler o kome ćete dugo razmišljati Noć snega i krvi dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime