Odabrani naslovi Vulkan izdavaštva uz koje ćete pronaći unutrašnji mir i istražiti dubinu svoje duše biće na specijalnoj onlajn-akciji do 17. avgusta. Izaberite tri knjige iz oblasti popularne psihologije putem sajta vulkani.rs i najjeftiniju platite samo jedan dinar. Dostava knjiga koje poručite sa spiska akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Izdvojili smo nekoliko bestselera iz akcijske ponude, a kompletan spisak naslova potražite putem linka.

Obožavaoci Lujze Hej uživaće u njenoj knjizi Važni trenuci našeg života, u kojoj je sabrala određena istinita iskustva odabrana iz književnih dela nekih od najčuvenijih pisaca i učitelja u oblasti samopomoći, preobražaja, društvene svesti i duhovnosti. Priče navedene u ovoj knjizi navešće vas na to da se začudite i zapitate da li je njihov sadržaj uopšte moguć, međutim, sve se one naposletku pretvaraju u izuzetno dirljive i poetične lične iskaze. Stoga ćete se, dok budete čitali ovu očaravajuću i jedinstvenu antologiju, istovremeno i smejati i plakati.

U knjizi Šta sve novac ne može da kupi? Majkl Dž. Sandel se bavi jednim od najvećih etičkih pitanja našeg vremena: šta to nije u redu sa svetom u kome je sve na prodaju? Poznati politički filozof nastoji da pokaže na koji način možemo da sprečimo dopiranje tržišnih vrednosti u sfere života gde im nije mesto. Ono što je dobro u životu pokvari se ili degradira ako se pretvori u robu. Zato, da bismo odlučili gde je tržištu mesto, moramo odlučiti kako da vrednujemo zdravlje, obrazovanje, porodični život, prirodu, umetnost, građanske dužnosti.

Verovatno se ni za jednu knjigu iz ove generacije ne može reći da je tako snažno uticala na naš intelektualni i duhovni život kao što je to Put kojim se ređe ide. Pisana jezikom koji ne poznaje vremenske granice u razumevanju, knjiga M. Skota Peka omogućava nam da istražimo prirodu ljubavnih odnosa, vodeći nas ka novoj životnoj ispunjenosti i spokoju. Pomaže nam da uočimo i razlikujemo zavisnost od ljubavi, postanemo osećajniji roditelji, i, konačno, otkrijemo sopstveni identitet.

Da li se osećate kao da ne znate šta želite? Da li se budite umorni, jer već znate kako će vam se dan odvijati i ne želite da ustanete iz kreveta? Ako ste izgubili motivaciju i često zatičete sebe u lošem raspoloženju, držite se navike „baci petaka“. Iako jednostavan, ovaj novi pristup načinu života biće jedna od najznačajnijih promena koje ste ikada napravili u životu. Mel Robins vas u svojoj knjizi Jedna navika koja će vam promeniti život uči kako da bacate petaka najvažnijoj osobi u svom životu, onoj koju svakog jutra vidite u ogledalu: sebi.

Konflikti postoje u gotovo svakoj vezi. Od onih intimnih do poslovnih, prekidi u komunikaciji ostavljaju pustoš u odnosima. Međutim, postoji način da vam odnosi budu bolji. Zove se slušanje. Sposobnost da zaista slušate drugu osobu možda je najvažnija veština koja, ako je imate, može da vam promeni život. Knjiga Slušaj! Kako usavršiti komunikaciju američkog pisca, predavača, magistra komunikacije Dejla Karnegija je dubinsko istraživanje umetnosti slušanja kao alata za izgradnju odnosa.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime